Sok helyen tilos dohányozni április elsejétől. Pontosabban január elsejétől, de az első három hónapot türelmi időnek tekintették, ezért eddig nem bírságoltak. A három hónap viszont március végén lejárt.

Orvos-magyar szótár

Orvosi témájú szövegeket olvasva könnyen arra a következtetésre juthatunk, hogy "ez bizony nekem kínaiul van", de gyakorlatilag bárhol szembe jöhet velünk egy idegenül hangzó orvosi szó. Pedig az orvosi szaknyelv szavai nem kínai, hanem latin vagy görög eredetűek. 

A fogyásért bármire képesek vagyunk?

HCG: íme, a legújabb "tuti" fogyimódi

Mert ezekből az abszolút sikeres, mindenkinél egyformán működő, problémát végleg megoldó, súlycsökkentő csodákból minden évre jut legalább egy. Hol van már a tavalyi acaibogyó, idén, kérem, hormonban utazunk.

Nincs még forgalomban Magyarországon? Nem baj, majd lesz. Vagy megvesszük méregdrágán a netes forgalmazótól. De mit is?

Dr Mark Vierra, belgyógyász, közismert szakértője az elhízásproblémának, így magyarázza:
„Már 20 évvel ezelőtt hallottam néhány fogyni kívánó páciensemtől, hogy vemhes kancák vizeletét fecskendezik magukba, ezzel probálnak fogyni. Bizarr, gondoltam magamban. Gyakorlatilag ők már akkor a HCG-diéta lényegét ragadták meg.”
A HCG (human chorionic gonadotrophin) nevű hormont a terhes nők placentája termeli ki. Szerepe, hogy stimulálja a progeszteron hormon előállítását, mely a méhfalat erősíti a terhesség során. Ezt a hormont nézik a terhességi tesztek, de használják meddőségi kezelések során is, sőt néhány ritka és veszélyes rákos megbetegedés esetén is.

De hogyan lett ebből fogyokúrás szer?

A teljes cikket itt olvashatja.

(forrás: nőStények)
Share on Tumblr
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!