Sok helyen tilos dohányozni április elsejétől. Pontosabban január elsejétől, de az első három hónapot türelmi időnek tekintették, ezért eddig nem bírságoltak. A három hónap viszont március végén lejárt.

Orvos-magyar szótár

Orvosi témájú szövegeket olvasva könnyen arra a következtetésre juthatunk, hogy "ez bizony nekem kínaiul van", de gyakorlatilag bárhol szembe jöhet velünk egy idegenül hangzó orvosi szó. Pedig az orvosi szaknyelv szavai nem kínai, hanem latin vagy görög eredetűek. 

Mostantól nem lehet kidobni a felesleget

Béranyát nekem ide, rögtön kettőt is!

A béranyaság nem számít újdonságnak. A nemzetközi béranyaság sem, az anyákat ilyenkor gyakran az indiai nők köréből „bérlik”. Egy gyerekre vágyó párnak egy béranya − legalábbis eddig ez volt a szokásos arány.

A PlanetHospital meddőségi klinikán azonban akár két béranyába is hajlandóak megtermékenyített petesejtet beültetni – ezzel is csökkentve a költségeket és növelve a sikeres terhesség esélyét.

indiai béranyák

Egyre jobban virágzik a nemzetközi béranyaság intézménye, melynek keretében a nyugati fejlett világ női a fejlődő országokból fizetnek szegény sorsú nőket arra, hogy kihordják a meddő pár gyermekét. Ez tulajdonképpen egy olyan helyzet, ami mindkét fél számára előnyös: a gyermekre vágyó pár megkapja az áhított gyereket, a béranya pedig annyi pénzt keres egyetlen terhességgel, amennyit évek alatt sem tudna összekuporgatni a szokásos munkájával. A média időről időre felkap egy-egy könnyesen megható sztorit, amikor egy meddő, leszbikus vagy homoszexuális párt egy béranya közreműködése juttat gyerekhez. Béranyát külföldről bérelni eléggé biztonságos és nem utolsósorban költségkímélő megoldás.

De azért ne legyenek illúzióink, ez azért mégsem karitatív akció, hanem mindenekelőtt kőkemény üzlet, annak minden kellékével.

A teljes cikket itt olvashatja.

(forrás: nőStények)
Share on Tumblr
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Méhátültetésre menjenek 2015-től elérhető több országban Tervbe van véve Béranya gondolhat olyat hogy nem adja oda a gyereket én szültem elmehetsz. Méhátültetésné
a svédek jutottak a legmesszibbre Egy nő szült Méhátültetéssel Bárki vállalkozzon Méhátültetésre Párkapcsolat erősítő keményebben kettesben küzdötök meg a
Babáért. Béranyátol csak egy takarodj-ot kapsz.Terméketlen nők új esélye a MÉHÁTÜLTETÉS EGYES ORSZÁGOKBAN LEGYENEK KOCKÁZATVÁLLALOK
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!