Sok helyen tilos dohányozni április elsejétől. Pontosabban január elsejétől, de az első három hónapot türelmi időnek tekintették, ezért eddig nem bírságoltak. A három hónap viszont március végén lejárt.

Orvos-magyar szótár

Orvosi témájú szövegeket olvasva könnyen arra a következtetésre juthatunk, hogy "ez bizony nekem kínaiul van", de gyakorlatilag bárhol szembe jöhet velünk egy idegenül hangzó orvosi szó. Pedig az orvosi szaknyelv szavai nem kínai, hanem latin vagy görög eredetűek. 

A donorsperma "veszélyei"

Egy apának hatszáz gyereke...

Van egy férfi, akit eddig összesen úgy hatszáz gyerek nevezhet teljes joggal papának. A férfit Bertold Wiesnernek hívják, brit biológus, és évtizedek óta vezet egy meddőségi klinikát. És úgy tűnik, hogy nemcsak a szakmai és adminisztratív feladatokat érezte a sajátjának.

A gyanú szerint Bertold Wiesner hosszú idő óta donorként is közreműködött, és spermájával csaknem 1500 terhesség jött létre. A botrány akkor pattant ki, amikor két, a meddőségi klinika áldásos tevékenysége eredményeként fogant férfi részt vett egy kutatásban, melyben DNS-vizsgálatra is sor került. Ebből pedig az derült ki, hogy Wiesnernek több száz „gyereke” él szerte mindenfelé.

A teljes cikket itt olvashatja.


(forrás: nőStények)
Share on Tumblr
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!